Menu
Your Cart

Vapes CBD

Vapes CBD

POD HA/SH – CANNABIS SATIVA L. POD HA/SH – CANNABIS SATIVA L.
New Super Pret
Pod HA/SH – Cannabis Sativa L. Descoperiți vaping-ul extractelor naturale de Cannabis Sativa L. cu VAZEGREEN, cel mai concentrat produs legal în canabinoizi de pe piață!   Câteva fumuri sunt suficiente pentru a vă bucura de toate beneficiile Cannabis Sativa L., inclusiv o relaxare musculară ..
150.00 Lei
Ex Tax:150.00 Lei
POD HA/ZE – CANNABIS SATIVA L. POD HA/ZE – CANNABIS SATIVA L.
New Super Pret Hot
  VAZEGREEN – CANNABIS SATIVA L. Pod HA/ZE – Cannabis Sativa L. Descoperiți vaping-ul canabinoizilor și extractelor naturale de Cannabis Sativa L. cu VAZEGREEN, cel mai concentrat produs canabinoid legal de pe piață! Doar câteva fumuri sunt suficiente pentru a vă bucura de toate beneficiile..
150.00 Lei
Ex Tax:150.00 Lei
POD WE/ED – CANNABIS SATIVA L. POD WE/ED – CANNABIS SATIVA L.
New Super Pret
Pod WE/ED – Cannabis Sativa L. Descoperiți vaping-ul extractelor naturale de Cannabis Sativa L. cu VAZEGREEN, cel mai concentrat produs legal în canabinoizi de pe piață! Câteva fumuri sunt suficiente pentru a vă bucura de toate beneficiile Cannabis Sativa L. Datorită formulelor noastre inovatoare..
150.00 Lei
Ex Tax:150.00 Lei
STARTER KIT HA/SH – CANNABIS SATIVA L. STARTER KIT HA/SH – CANNABIS SATIVA L.
New Super Pret Hot
Câteva fumuri sunt suficiente pentru a vă bucura de toate beneficiile Cannabis Sativa L., inclusiv o relaxare musculară cu adevărat plăcută. Kitul nostru de pornire HA/SH este format dintr-o baterie cu cablu de încărcare USB-C și o capsulă de 1 ml cu aromă naturală de rășină de canabis (350+ pufuri..
250.00 Lei
Ex Tax:250.00 Lei
Câteva fumuri sunt suficiente pentru a vă bucura de toate beneficiile Cannabis Sativa L., inclusiv de o senzație de bunăstare. Kitul nostru de pornire WE/ED este format dintr-o baterie cu cablu de încărcare USB-C și o capsulă cu aromă de flori de canabis de 1 ml (350+ pufuri). Datorită formulelor ..
250.00 Lei
Ex Tax:250.00 Lei
Showing 1 to 25 of 25 (1 Pages)