Deveniți pacient


Pentru a deveni pacient la Clinicile de Cannabis Medical, contactați echipa noastră de experți.

Specialiștii noștri trebuie să ia în considerare dacă canabisul medical poate fi un tratament adecvat pentru dvs., de aceea rugăm toți pacienții să completeze un chestionar care să detalieze istoricul medical, starea și simptomele dumneavoastră. Vă rugăm să ne returnați acest chestionar, împreună cu o scrisoare de trimitere de la medicul dumneavoastră de specialitate.

Chestionarul dvs. și scrisoarea de trimitere sunt apoi revizuite în detaliu de specialiștii noștri pentru a vă asigura că nu există motive pentru care canabisul medical nu poate fi potrivit pentru dumneavoastră. Dacă experții noștri sunt convinși că tratamentul cu canabis medical vă este benefic, vă vom contacta pentru a programa o întâlnire cu un specialist la clinicile noastre. În circumstanțe excepționale, oferim de asemenea și consultări la domiciliu.

De ce am nevoie de o scrisoare de trimitere?


Dacă nu aveți o scrisoare de trimitere, vi se va solicita să completați chestionarul și să ni-l returnați împreună cu un rezumat medical de 10 ani, rezultatele oricăror teste de sânge recente și orice scrisori de la specialiști care vă supraveghează îngrijirea. Pacienții pot obține aceste informații de la medicul de familie și specialiști. Echipa va lua apoi legătura cu dvs. pentru a programa o întâlnire cu medicul nostru de familie intern.

Echipa noastră este întotdeauna la îndemână pentru a vă ajuta la fiecare pas. Contactați-ne sau vedeți întrebările frecvente pentru mai multe răspunsuri.

Recomandarea pacientului


Pentru a face o trimitere ( referal ) la serviciul nostru pentru dvs. sau pentru un prieten sau un membru al familiei, vă rugăm să completați formularul de mai jos sau să ne sunați pentru a vorbi personal.

Despre Pacient


Costuri


O consultatie cu unul dintre specialiștii noștri costă 250 de lire sterline. Dacă nu aveți o scrisoare de trimitere de la medicul sau specialistul dvs, veți avea nevoie de o programare suplimentară cu medicul nostru medical, care costă 100 de lire sterline.

Urmărirea programarilor cu specialiștii noștri costă 150 de lire sterline și are loc după trei săptămâni și apoi o dată pe lună, timp de trei luni după primirea medicamentului, pentru a monitoriza progresul și a face ajustări la planul de tratament, după cum este necesar.

Dacă în primele trei luni totul progresează bine, ar putea fi adecvat să continuați întâlnirile de monitorizare cu o convorbire telefonică de jumătate de oră la 50 de lire sterline.

Costul rețetelor medicale pentru canabis variază în funcție de produsele recomandate pentru dvs.si doza de medicamente care variază de la o persoană la alta. Utilizăm o „pornire lentă, o abordare lentă” pentru a obține reducerea simptomelor în funcție de caz și indicații.