Despre Noi

Satisfacerea nevoilor pacienților

Oferim cea mai importantă terapie bazată pe canabis din România și îngrijire pentru pacienții care suferă de durere cronică, afecțiuni neurologice și psihiatrice. Ne asigurăm că pacienții cu nevoi medicale nesatisfăcute pot accesa terapii de canabis medicale sigure și eficiente.

Îmbunătățirea calității vieții

Ne-am dedicat extinderea accesului pacienților la tratamente cu canabis medicale sigure și eficiente, care s-au dovedit a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor care suferă de afecțiuni debilitante. Acestea includ dureri cronice, precum și afecțiuni și simptome neurologice și psihiatrice.

Clinicile medicale de cannabis oferă îngrijiri premium, eficiente ale canabisului medical, care plasează pacienții pe primul loc în tot ceea ce facem. Personalul nostru este extrem de instruit și este motivat cu adevărat pentru a îmbunătăți calitatea vieții pacienților. Specialiștii noștri sunt cei mai respectați și mai experimentați practicieni de canabis medical din România.

Terapia cu canabis când eșuează tratamentul anterior


Oferim terapie pe bază de canabis pentru pacienții care suferă de afecțiuni în care tratamentele existente nu au fost eficiente. Clinicile medicale de cannabis sunt o linie de salvare vitală

Transformarea accesului la canabis medical

Transformăm accesul la canabis medical, dezvoltând rețeaua noastră de clinici din Romania pentru a ne asigura că pacienții pot beneficia de tratamente medicamentoase din canabis atunci când nimic altceva nu s-a dovedit eficient. Pacienții care au fost consultați clinic vor avea acces la tratament la clinicile noastre.